Assistent werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een assistent werkvoorbereider! Ben jij een werkvoorbereider of calculator die enthousiast wordt van afwisselende werkzaamheden op het gebied van engineering, werkvoorbereiding en projectbegeleiding in een leuke werkplek met een informele sfeer? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

 • Voor de geschikte inzet van mensen en materiaal zorgen
 • Tekeningen beoordelen, controleren en aanpassen waar nodig
 • Projectadministratie en contracten bewaken
 • Contact leggen met opdrachtgevers en klanten in binnen- en buitenland
 • Inkoop en planning

Dit ben jij

Naast de taal van staal, spreek jij ook de taal van organiseren. Als assistent werkvoorbereider bij Deckers Staalbouw zet je jouw organiseertalent in bij alle fases van de productie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste gegevens voor een project. Daarvoor werk je vaak zelfstandig, maar staat samenwerken ook dagelijks op het programma. Jij zorgt namelijk samen met je collega’s in de uitvoering voor een optimaal eindresultaat – voor de klant én voor het bedrijf. Dat is voor jou een eitje, want je bent super collegiaal en een echte teamspeler. Je schakelt snel, bent flexibel en stressbestendig, kunt goed met mensen overweg en weet alle ballen zonder moeite hoog te houden. No big deal, want jij hebt al enkele jaren werkervaring binnen de staalbouw in een vergelijkbare functie. Je bent leergierig en hebt een MBO-niveau, óf een door werkervaring verkregen HBO-werk- en denkniveau. Met jouw kennis van het 2D- en 3D-tekenpakket beoordeel en controleer je zonder moeite de tekeningen van je collega’s. En aan het eind van de dag sluiten jullie samen weer een succesvol project af!

Dit zijn wij

Deckers staalbouw is een veelzijdig staalconstructiebedrijf waar eenvoudige maar ook complexe constructies worden gemaakt en gemonteerd. Wij houden van een grapje en een ontspannen sfeer en hebben leuke en behulpzame collega’s van alle leeftijden. Wij zijn toegewijd om onze klanten alleen het beste resultaat te geven. Dat doen we door ervoor te zorgen dat al onze collega’s hun werk kunnen doen in een prettige en professionele omgeving. We begrijpen namelijk dat complexe projecten alleen tot een goed einde gebracht worden als iedereen zich veilig en prettig voelt: tevreden collega’s zijn tevreden klanten. Daarom staat jouw werkplezier altijd hoog op ons prioriteitenlijstje. Met (onder andere) een mooi salaris, genoeg vrije dagen, fijne collega’s en mooie doorgroeimogelijkheden laten wij zien hoe belangrijk je voor ons bent. Zo bouwen we samen aan de toekomst en zorgen we dat het professionele niveau van Deckers Staalbouw altijd gegarandeerd blijft!

Dit kun je van ons verwachten

 • Een salaris tussen de 2.700 en 3.700 euro
 • Een 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per kalenderjaar
  op basis van een 40-urige werkweek
 • Een werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie
 • 8% vakantiegeld
 • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Deze vacature delen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten! Solliciteer via m.peerbooms@deckers-bv.nl of vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Jouw gegevens