(Constructie) bankwerker / lasser

Wij zijn op zoek naar bankwerkers! Ben jij een (constructie) bankwerker en houd je van afwisselende werkzaamheden, uitdagende projecten, een ambachtelijke werkplaats met een ontspannen sfeer, en boven alles: staal? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

 • Constructies in elkaar zetten aan de hand van tekeningen;
 • Constructies samenstellen en hechten door middel van laswerk (MIG/MAG, CO2)
 • Halffabricaten van samenstellingen produceren (zagen, boren, slijpen, knippen)
 • Controlewerkzaamheden verrichten met behulp van meetgereedschap
 • Dagelijks onderhoud verrichten
 • Eventuele kleine storingen verhelpen aan de gebruikte apparaten

Dit ben jij

Jij spreekt de taal van staal. Als (constructie) bankwerker bij Deckers Staalbouw ben je dan ook bij alle fases van de productie betrokken. Je werkt vaak zelfstandig, maar sommige opdrachten vragen om samenwerking. Dat is voor jou geen enkel probleem, want je bent super collegiaal en een echte teamspeler. Je bent praktisch, flexibel, stressbestendig, klantgericht, en enthousiast. Een nette hechtlas leggen is voor jou geen uitdaging meer; voor het verrichten van veelvoorkomende metaalwerkzaamheden draai jij je hand niet om. De ene dag ben je aan het lassen, de andere dag verricht je montagewerkzaamheden. Van afwisseling krijg je energie! Je hebt MBO-niveau en MIG-, MAG- en of TIG- vakdiploma’s in RVS of staal. Kunnen jouw skills toch nog wat gefinetuned worden? Geen nood aan de man, want jij bent ook leergierig en een doorzetter. Je wilt je graag blijven ontwikkelen en desnoods je diploma’s intern bij ons halen. Daardoor wordt jouw en onze toekomst alleen maar mooier!

Dit zijn wij

Deckers staalbouw is een veelzijdig staalconstructiebedrijf waar eenvoudige maar ook complexe constructies worden gemaakt en gemonteerd. Onze werkplaats is ambachtelijk, maar goed uitgerust. Wij hebben écht alles in huis om ervoor te zorgen dat jij je werk op een professionele en veilige manier kunt verrichten. Wij houden van een grapje en een ontspannen sfeer: daarin brengen wij samen zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. Wij zorgen voor behulpzame collega’s van alle leeftijden en interessante en uitdagende projecten. Jouw leerhonger stillen wij met interne opleidingen – genoeg mogelijkheden om je bij ons te blijven ontwikkelen. Zo bouwen we samen aan de toekomst en zorgen we dat het professionele niveau van Deckers Staalbouw altijd gewaarborgd blijft!

Dit kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris
 • Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf
 • 20 vrije dagen bij een gemiddelde 36-urige werkweek
 • Mogelijkheden voor persoonlijke gro­ei en ontwikkeling
 • Een prettige, informele en professionele werkomgeving

Deze vacature delen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten! Solliciteer via m.peerbooms@deckers-bv.nl of vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Jouw gegevens