Al meer dan 75 jaar
kennis en ervaring

Uw professionele partner voor hoogwaardige metaalproducten op maat

Ons verhaal

De geschiedenis van Deckers Staalbouw begint meer dan 75 jaar geleden, in 1946. In dat jaar startten de heren H. Deckers en J. Lammers een onderneming. Het doel? Het produceren van metaalproducten op maat. Sindsdien blikken we terug op een verscheidenheid aan producten, materialen en diensten die nu deel uitmaken van de kennis en het vakmanschap binnen het bedrijf. En al die tijd zijn onze kernwaarden onveranderd gebleven: kwaliteit, flexibiliteit, deskundigheid veelzijdigheid, service en veiligheid.

Solid steel, soft approach

Staal mag dan een koud en hard materiaal zijn, de benadering van ons bedrijf is warm en persoonlijk. Dat komt door de inzet van ons enthousiaste team. Wij dragen zorg voor onze professionals en leiden hen intern op, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontplooien. Daardoor dragen zij op hun beurt op professionele wijze zorg voor uw projecten – elke dag opnieuw.

Marc

Eigenaar

Sascha

Werkvoorbereider

Sharon

Administratief medewerker

Nol

Bankwerker

André

Chef werkplaats

Candy

Bankwerker / lasser

Edi

Bankwerker

Gregory

Bankwerker

Virgil

Bankwerker

Ivo

Bankwerker / lasinspecteur

Kevin

Bankwerker / lasser

Marco

Bediener CNC

Marco

Bankwerker / lasser

Nico

Bankwerker

Will

Bankwerker / lasser

Versterk ons team!

Al meer dan 75 jaar

Wij spreken de taal van staal – al meer dan 75 jaar. Dat zie je in al ons werk terug. Onze vakmensen zijn gedreven door werkplezier, veiligheid en betrouwbare kwaliteit. Als professionele partner in het realiseren van de meest uiteenlopende metaalproducten blijft Deckers Staalbouw onderscheidend door de combinatie van gunstige prijzen, onze brede expertise én onze vakspecifieke know-how. Daarbij halen wij iedere dag plezier en voldoening uit prettige samenwerkingen met onze klanten, leveranciers en collega’s!

De kracht van staal

Als betrouwbare partner zetten wij ons actief in de kracht van staal om te zetten in succesvolle projecten. Wij hebben alle kennis en vakmanschap in huis om u gedurende het gehele productietraject te begeleiden: van schets tot oplevering. Met onze eigen constructie- en tekenafdeling, een uitgebreid machinepark én een verspanende afdeling bieden wij altijd deskundigheid, kwaliteit en veelzijdigheid.

De kracht van deskundigheid

Deckers’ ideale combinatie? Brede expertise, vakspecifieke know-how én ervaring in een groot aantal industriële branches.

De kracht van kwaliteit

Of het nou gaat om een eenmalige bewerking of seriematige productie: kwaliteit staat tijdens ons productieproces op nummer één!

De kracht van veelzijdigheid

Wij hebben alles in huis om uw project tot een succes te maken en kunnen onze diensten daardoor tegen een gunstige prijs aanbieden.

Uitgelichte projecten

Filters

Buigmachine

Coatinginstallatie